Yleinen

Mirja Mäkelä Trio taidelukion salissa

Yhdistyksen paikka ongelma ratkesi tämän keikan osalta erittäin hienosti. Kuopion taidelukio Lumit huoli keikan yhteistyö merkeissä saliinsa. Tämän avulla voitiin pitää kiinni konsertien ikärajattomuudesta ja mahdollisuudesta saaha yleisöön paljon myös nuorempaa porukkaa. Toivottavasti yhteistyötä saataisiin jatkettua myös tuleville keikoille, koska yhistykselle nuorten muusikon alkujen motivoiminen ja keikoille saaminen on yksi tärkeimmistä tavotteista. Samalla saataisiin Kuopion hiipunutta musiikki elämää pikkusen piristettyä tulevaisuudessa.

Ennen konserttia on mahdolliuus tutustua Kuopion Sykkivä ja soiva sydän näyttelyyn, jossa on esillä Kuopionlahden alueen arkkitehtikilpailuun osallistuvia ehotuksia. Kyseisessä kilpailussa on kyse myös taidelukio Lumitin uusista tiloista. Yleisöllä on mahdollisuus äänestää kilpailussa omaa suosikkiaan. Tervetulloo tutustummaan ja kuuntelemaan!