Yleinen

Syksy polkaistaan kuitenkin liikkeelle

Kuopio Music Gear ry:n syksy lähti myrskyisästi liikkeelle. Koko syksyn ohjelmisto oli valmiina, mutta kesäisten viivästysten johdosta rahoituksen hoitaminen ei toistaiseksi ole onnistunut. Samaan aikaan yhdistyksen vakio keikkapaikka meni viimehetkellän alta tuntemattomien ongelmien takia, joten vakituista tilaakaan yhdistyksen keikoille ei toistaiseksi ole. Kevät kautta ruetaan jo nyt hyvissä ajoin rakentamaan ja yhdistys kaipaisi kipeästi sponsoreita, jäseniä ja keikkapaikkaa, joka huolisi korkealaatuista konserttitoimintaa tiloihinsa noin kerran kuussa. Yhtenä vaatimuksena mahdollisuus ikäräjattomuuteen, vaikka rajatulla anniskelu alueella. Yksi puute Kuopiossa on tila missä olisi valmiina laadukas akustinen piano. Toki pianollisia paikkoja on, mutta niiden vuokrat ovat yhdistyksen tuloihin nähden kohtuuttomia. Tästä syystä paikan lisäksi yhdistys kaipailisikin myös pianoa, joka odottaa soittajaa. Silloin paikka ei olisi ongelma. Jos jollain pyörii nurkissa käyttämätön piano tai tiedät, että jossain semmoinen on, niin ottakaa yhteyttä yhdistyksen nettisivujen kautta ja annetaan pianon hoitaa tehtävänsä ja piano saisi hyvän kodin yhdistyksen tulevasta, toivottavasti pysyvästä keikka paikasta.

Joka tapauksessa syyskaudella järjesteään kolme keikkaa. Ensimmäinen konsertti on Nina Myan Suomen Jazzliiton kiertue ,joka järjestetään kaikesta huolimatta Musiikkikeskuksen Jazzklubilla 30.9. klo 20. Kahdelle muulle paikka on vielä avoin. Toinen keikka on Mirja Mäkelä Trio 27.10. ja kolmas on paikallisin voimin järjestettävä jouluinen konsertti Jazz Before Christmas 21.12. Joitain yllätyksiäkin voi olla luvassa.

Jäseneksi tosiaan toki saa liittyä, joka olisikin todella tärkeää syksyn ja muutenkin tulevaisuuden kannalta. Tiedä vaikka syksylle saisi jonkin lisä konsertin järjestettyä. Mutta valitettavasti nyt syksylle en voi mitään hinta alennuksia lipuista luvata, mutta korkeatasoiset konsertit ja konsertti toiminnan ylläpitäminen on toivottavasti riittävä peruste jäseneksi liittymiselle.

Yhdistyksen käytännön pyörittämiseenkin tarvitsisi apua. Jos kiinnostaa, niin ota rohkeasti yhteyttä nettisivujen palautelomakkeen kautta.

Hyvää syksyä ja toivottavasti nähhään keikoilla.

Terveisin:

Piki Lappalainen
Kuopio Music Gear ry puheenjohtaja