Yleinen

Kevään 2016 Ohjelma

Yhdistys järjestää keväällä 2016 ainakin viisi konserttia. Ohjelmistossa on keväällä paljon nuoremman sukupolven yhtyeitä ja kansainvälistä meininkiä. Tammikuussa Suomen Jazzliiton kiertueella pasunisti Kasperi Sarikosken luotsaama Nuance. Helmikuussa vapaampaan suuntaan vetävällä Vapaat äänet kiertueella luvassa kahden bändin pläjäys, jossa lavalle nousee Pepa Päivinen & Good Romans Suomesta ja Théo Ceccaldi trio Ranskasta. Tämä konsertti järjestetään yhteistyössä Satamankulman kanssa. Maliskuussa estradille saadaan paikallista osaamista Moment´s Quartetin tyyliin. Huhtikuussa lavalle nousee useammasta maasta kotoisin olevia muusikoita, kun Augur Ensemble luo tunnelmaa Kallamarinaan. Fifth Avenue valloittaa lavan toukokuussa 90-luvun modernilla jazzsoundilla. Kesäkuulle Tanssii ja soi viikolle on mahdollisesti luvassa yksi konsertti. Tarkempia tietoja tästä myöhemmin. Keikathan on syksyn tapaan Satamankulman Kallamarinassa keskiviikkoisin klo 19. Vapaat äänet kiertue Helmikuussa poikkeuksellisesti perjantaina 12.2. Talven mittaan saattaa olla luvassa muitakin pieniä yllätyksiä. Seuratkaahan tilannetta. Muistattehan, että konsertit ovat ikärajattomia ja alle 12 vuotiaat pääsevät konsertteihin vanhemman mukana ilmaiseksi. Ja liputhan saa myös ennakosta edullisemmin 1.1.2016 alkaen.